Over mij, Mr Story!

The Story Songs  

Hallo lieve bezoekers mijn naam is Mr Story ( Tom Heemskerk ). Laat mij jou meenemen op deze ontdekingsreis van het ontstaan van The Story Songs! Het begon toen ik twaalf jaar oud was, ik werd zo geïnspireerd door Elton John dat ik de piano wilde gaan leren spelen en dat ik liedjes wilde gaan leren schrijven. Ik raakte door de muziek van Elton John
zo geïnspireerd dat ik vanaf dat moment wist: ik wil op het podium staan en mijn publiek een prachtige belevenis geven. Met mijn emotioneele songs en piano spel raak ik iedereen.


Tot nu toe heb ik 101 nummers geschreven, waaronder ook een album (The Flow Of Time). Van de 101 nummers staan er 13 instrumentale piano tracks op cd en daarnaast heb ik 34 instrumentale piano tracks online staan. waaronder ook de 13 nummers van mijn cd (zie mijn muziek). Ik heb ook 67 prachtige songs met tekst en muziek geschreven, door dat ik nog geen zangeres heb gevonden staat er pas nog maar 2 song's online met tekst en muziek. Ik ga er hard aan werken om daar verandering in te gaan aanbrengen in de toekomst.


Om mijn muziek op het podium te brengen ben ik met de ‘The Story Songs’ begonnen. De naam is geïnspireerd door de diepe verhalen die al mijn nummers vertellen. Ik speel een mix van mijn eigen nummers en covers van klassiekers, in de stijl van New Age, Pop, Ballads en Rock! Ik ben Mr Story en ik ben geboren om op het podium te staan, en met The Story Songs ben ik nu hier om precies dat te doen!
Ik ben op zoek naar muzikanten om deze droom neer te kunnen gaan zetten en het podium te bestormen.


BEN JE MUZIKAAL GEINTEERESSEERD EN WIL JE LID WORDEN GA DAN NAAR "NIEUW LID WORDEN?"
GA JIJ MET MIJ MEE OP DEZE MUZIKALE REIS?

Een muzikale groet,
Mr Story

 

 

 


 


 


 

Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten. 

 

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten. 

E-mailen
Info